24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

18-11-2019 16:58
24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

·Öğretmenler Günü Tarihçesi;

Öğretmenler Günü; öğretmenlik mesleğini başarıyla yapan kişileri onurlandırmakiçin çeşitli etkinliklerin düzenlendiği bir kutlama günüdür. Tarihler 24 Kasım 1928 olduğunda, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu UluÖnderMustafa Kemal Atatürk "Millet Mekteplerin Başöğretmenliği"ni kabul etmiştir. O günden bugüne kadar Türkiye’de her yıl 24 Kasımlar, Öğretmenler Günü olarak kutlanır.

Pek çok ülkede 1994’ten beri her yıl 5 Ekim günü, UNESCOtavsiyesiyle Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. 5 Ekim günü, 1966 yılındaParis’te gerçekleşen "Öğretmenlerin Statüsü Hükümetler Arası Özel Konferansı”nınardından UNESCO temsilcileri ile ILO tarafından "Öğretmenlerin Statüsü Tavsiyesi”nioybirliği ile kabul edilişinin yıl dönümüdür.


·Öğretmenlerimize Ne Hediye Almalıyız?

Öğretmenlerimiz bizleri yetiştiren insanlardır. Gelişimimize en önemli katkıyı sunan anne ve babalarımızdan sonra, kalan en büyük pay her zaman öğretmenlerimizdedir. Henüz çok küçük yaşlarda onlara emanet edilmekteyiz ve onlar da emanetlerine sahip çıkmaktadırlar.

Hediye verme alışkanlığı mutlu etmekten doğmuştur. Bir kişiye verdiğiniz hediye ile ona değerli olduğunu hissettirir ve onu mutlu edersiniz. Öğretmenler ise hayatımızda değerleri yadsınamayacak kadar gerekli kişilerdir.

Peki öğretmenlerimize ne hediye almalıyız? Burada karşımıza birkaçseçenekçıkmaktadır. Günümüzde en çok tercih edilen seçenek ise kişiye özelürünler olmaktadır. Son yıllarda yapılan araştırmalara göre,öğrencilerin %56,4'ü öğretmenlerine özel tasarımları tercih etmektedir.

Siz de öğretmenlerinize hem kullanışlı, hem eğlenceli, hem kaliteli ve hem de tasarım harikası kişiye özel ürünlerden satın almak istemez misiniz? Gelin bu ürünleri hep birlikte bir alt başlıkta inceleyelim.

 


·Öğretmenler İçin Kişiye Özel Hediye Seçenekleri


Öğretmeninize Plaket Verin!

 

Ekleyeceğimiz linkten öğretmenlerinize özel tasarlanmış birçok plaket modelini görebilirsiniz, üstelik her branş için;

 


 https://www.bitmeyen.com/arama/%C3%B6%C4%9Fretmen+plaket?tp=2

 


Öğretmeninize Kupa Alın!

 

Ekleyeceğimiz linkten öğretmenlerinize özel tasarlanmış birçok kupa modelini görebilirsiniz, üstelik her branş için;

 

http://https://www.bitmeyen.com/arama/%C3%B6%C4%9Fretmen+kupa?tp=4

 

Öğretmeninize Defter Setleri Alın!

 

Ekleyeceğimiz linkten öğretmenlerinize özel tasarlanmış birçok defter setleri ve modellerini görebilirsiniz, üstelik her branş için;


https://www.bitmeyen.com/arama/%C3%B6%C4%9Fretmen+defter

 

Öğretmeninize Ajanda Setleri Alın!

 

Ekleyeceğimiz linkten öğretmenlerinize özel tasarlanmış birçok ajanda setleri ve modellerini görebilirsiniz, üstelik her branş için;


http://https://www.bitmeyen.com/arama/%C3%B6%C4%9Fretmen+ajanda 


Öğretmeninize Yastık Alın!

 

Ekleyeceğimiz linkten öğretmenlerinize özel tasarlanmış birçok yastık modeli görebilirsiniz, üstelik her branş için;


https://www.bitmeyen.com/arama/%C3%B6%C4%9Fretmen+yast%C4%B1k

 


Tüm bu öneriler haricinde www.bitmeyen.com üzerinden "öğretmen" yazıp aratarak sonsuz sayıda modele ve ürüne ulaşabilirsiniz!

 

#sendesürprizyap

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.