Öğretmeninizi Mutlu Edin

25-10-2017 11:44

 

Öğretmeninizi Mutlu Edin 


Anaokulu hatta artık kreş ile hayatımızın içerisine giren öğretmenlerimiz çok uzun yıllar boyunca hayatımızın en önemli parçası haline geliyor. Annemizin, babamızın kucağından çıkıp geldiğimiz eğitim hayatımızda ikinci annemiz, babamız öğretmenlerimiz oluyor. Öğrenmeye en açık olduğumuz dönemlerde temiz zihinlerimizi yeni ve özel bilgiler ile doldurarak bizleri hayata hazırlıyorlar. Yeni Mustafa Kemal’ler, Orhan Pamuk’lar, Ayşe Kulin’ler, Aziz Sancar’lar olmamız için hayatımıza değer katıyorlar. Cumhuriyetimizin kurucusu ve Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk de ‘’Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır.’’ Diyerek öğretmenlerimizin ne kadar önemli olduğunu dile getirmiştir.

 


24 Kasım 1928’de Millet Mekteplerinin açılması ve Atatürk’ün Başöğretmenliğinin kabul günü olan 24 Kasım, 1981 yılından bu yana öğretmenler günü olarak kutlanıyor. Bu özel gün için öğretmenler günü hediyesi alarak hayatımıza değer katan ve üzerimizde büyük emekleri olan öğretmenlerimizi mutlu edebiliyoruz. Aslında onların bizlerden isteği asla bir hediye değil, yalnızca başarılı olmamız. Ancak onlara hoş sürprizler yapmak bizlerin boyun borcu.

 

 


Öğretmenler günü hediyesi ne alabilirim diye düşünüyorsanız bitmeyen.com bu konuda size en güzel seçenekleri sunuyor. Öğretmenler günü ilginç fikirler arıyorsanız bitmeyen.com’un özelleştirilebilen hediyelerini tercih edebilirsiniz. Hepimiz biliyoruz ki öğretmenlerimiz için ajanda, not defteri olmazsa olmazdır. Tüm notlarını defterlerin içinde tutarlar. Bu nedenler öğretmenimizin her zaman yanında olacak güzel bir ajanda ile onu mutlu edebiliriz.

 

 


Bitmeyen.com’da öğretmeninize özel olarak sipariş verebileceğiniz iki farklı ajanda modeli bulunuyor. Bunlar beyaz deri ajanda ve pembe deri ajanda. Matematik öğretmeniz eğer kadınsa pembe deri ajanda çok güzel seçim olacaktır. Üzerinde tatlı bir öğretmen olan ve matematik sembolü bulunan bu ajandanın üzerine öğretmeninizin adını da yazdırabilirsiniz. Dilerseniz matematik öğretmeninize beyaz deri kaplı üzerinde rakamların olduğu şık tasarımlı bir ajanda da armağan edebilirsiniz. Üstelik bu ajandaları yalnızca matematik öğretmeninize değil tüm öğretmenlerinize özel olarak sipariş verebilirsiniz. Fen Bilgisi, İngilizce, Kimya, Fizik, Anaokulu, Fizik, Tarih. Dilerseniz de üzerinde ‘’Hocaların Hocası’’ yazan güzel bir ajanda ile öğretmeninizi ne kadar çok sevdiğinizi gösterebilirsiniz.

 

 

 

 


Öğretmenler gününe en özel hediyeler 25 TL üzeri ücretsiz kargo ve kredi kartı taksit avantajları ile bitmeyen.com’da


 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.